Apr 24
HomeLoginBrowseNewsTV SchedulePreferenceHelp
 

TV5 TV Schedule

MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
TimeTV Program
Jojo A. All the Way12:00AMJojo A. All the Way
Late-night talk show program hosted by Jojo A. together with All the Way boys. Aside from the one-on-one interview with guests, there are also live band performances and comedic spiels presented by the host. (30 minutes)
Sapul05:00AMSapul
TV5 greets you every morning with Sapul, the morning news program. Also show are traffic updates and some quick facts and interviews from some of our political personalities. (2 hours)
Hi-507:00AMHi-5
An educational children's program using music and dance to help develop cognitive abilities. (30 minutes)
Go, Diego, Go!07:30AMGo, Diego, Go!
Diego Marquez is an eight-year old rough-and-tumble action-adventure-hero on a quest to rescue the animals and the environment. (30 minutes)
Blue's Clues08:00AMBlue's Clues
Blue's Clues is an award-wining, play-along, think-along, half-hour animated series. In each episode, Joe invites viewers into his computer-animated storybook world to help him and Blue solve the day's puzzles. (30 minutes)
SpongeBob SquarePants08:30AMSpongeBob SquarePants
He's the all time favorite sea-dwelling sponge who gets tangled up in all kids of trouble, but he's got the biggest heart in Bikini Bottom! (30 minutes)
CatDog09:00AMCatDog
Animated series about a creature with a cat's head at one end and a dog's head at the other. (30 minutes)
Danny Phantom09:30AMDanny Phantom
Animated, children's series about 14-year-old Danny Fenton, who can transform himself into superhero Danny Phantom to battle menacing ghosts. (30 minutes)
The Adventures of Jimmy Neutron: Boy Genius10:00AMThe Adventures of Jimmy Neutron: Boy Genius
Clever series based on the Oscar-nominated cartoon feature from 2001 about the whiz kid from Retroville who gets himself in and out of trouble by inventing far-out gadgets. (30 minutes)
Prince Mackaroo10:30AMPrince Mackaroo
In the Heian era, around 1000 years ago, a young boy of noble family named Ojarumaru is bored with his life of privilege. Meanwhile, three demons steal the power-stick of Enma, king of demons, and then lose it. Ojarumaru finds it, and uses it to transp... (30 minutes)
Face to Face11:00AMFace to Face
Focusing on very real, everyday issues, Amy Perez brings together two opposing parties in a forum that aims to resolve misunderstandings by providing advice from counselors and opinions from the audience. (45 minutes)
Don't Cry My Love11:45AMDon't Cry My Love
A heartwarming drama bound to emotionally ease the pain of viewers. It is a story about people who comfort others, and forgive one another through love. This is a drama that guides viewers down the path of discovering true love. (45 minutes)
First Wives Club12:30PMFirst Wives Club
Bok-soo (actress Kim Hye-sun) put her husband through medical school by earning a living as a fish seller but her husband does not feel grateful about it and looks down on her instead. She learns that her brother, who is married to her best friend Hwa-... (45 minutes)
Smile, Honey01:15PMSmile, Honey
Seo Jung In is the second daughter of a chaebol family, whose family suddenly meets with financial ruin. She is dumped by her husband, Lee Han Se, after their wedding ceremony when his family finds out about her family's financial problems. Her family ... (45 minutes)
High Kick!02:00PMHigh Kick!
Simon, a motorcycle maniac who engages in many fights at school and is known for his high kick, and Rico who enjoys spending time on scale models and web blogs, are brothers born a year apart but attending the same class at school. Learn more about thi... (30 minutes)
Hi-502:30PMHi-5
An educational children's program using music and dance to help develop cognitive abilities. (30 minutes)
Oggy and the Cockroaches03:00PMOggy and the Cockroaches
A cartoon about a laid-back cat who's harassed by three cockroaches. (30 minutes)
Battle Spirits03:30PMBattle Spirits
Running Time: 30 minutes
Yatterman04:00PMYatterman
A mysterious gem called the "Skull Stone" said to be able to reveal the location of the largest vein of gold in the world. This legend has entranced many people who wanted to get their hands on fame, power and wealth, including the Dorombo Gang. Howeve... (30 minutes)
The Adventures of Jimmy Neutron: Boy Genius04:30PMThe Adventures of Jimmy Neutron: Boy Genius
Clever series based on the Oscar-nominated cartoon feature from 2001 about the whiz kid from Retroville who gets himself in and out of trouble by inventing far-out gadgets. (30 minutes)
SpongeBob SquarePants05:00PMSpongeBob SquarePants
He's the all time favorite sea-dwelling sponge who gets tangled up in all kids of trouble, but he's got the biggest heart in Bikini Bottom! (30 minutes)
Avatar: The Last Airbender05:30PMAvatar: The Last Airbender
A self-absorbed pre-teen must face his destiny as the Chosen One to restore the world order. (30 minutes)
Hero06:00PMHero
Hero is the story of Korea's top reporters and ordinary citizens fighting against the society elite's abuse of power. Working as a reporter for a racy tabloid called the Monday Seoul, Jin Do Hyuk uses any means necessary to get a scoop. One day, he goe... (30 minutes)
06:30PMMy Wife Is A Super Woman
Chun Ji Ae and Yang Bong Soon are high school classmates who did not have the best relationship with each other. Ji Ae was the most popular girl in school whereas Bong Soon was the girl that was always made fun of. Years later, their roles are reversed... (30 minutes)
07:00PMEasy Fortune, Happy Life
Yan Da Feng is a rich, arrogant, hot tempered, bad boy who refuses to honor his grandfather's wish to marry an ordinary country girl, Xie Fu An, who is studying herbal remedies with her grandmother. (30 minutes)
07:30PMMoo Moo & Me
Set in a suburban town in Bulacan, smart and perpetually curious 11-year old Junjun Magpantay discovers mysterious activities happening in the neighborhood with the help of his playful dog Choco, which leads him to meeting Oscar or "Moomoo," as Junjun ... (1 hour)
Lokomoko U08:30PMLokomoko U
Nag-level up na ang kalokohan sa Lokomoko U. Join ka na sa mga kalakohan ng bagong star students! (1 hour)
Aksyon09:30PMAksyon
Mga maaaksyong balita ihahatid ni Paolo Bediones at Cheryl Cosim at umaaksyon na public service segment “Presinto Singko” ni Erwin Tulfo. Sina Cheri Mercado at Jovee Francisco naman tuwing Aksyon ng Sabado at Linggo. (30 minutes)
Ako Mismo10:00PMAko Mismo
Catering to both the young and the old, Chris Tiu hosts this show that will motivate and initiate patriotism inside all Pinoys. Ako Mismo tackles real and inspiring stories of struggle, success, and heroism from modern Filipino icons and everyday people. (30 minutes)
Face to Face10:30PMFace to Face (replay)
Focusing on very real, everyday issues, Amy Perez brings together two opposing parties in a forum that aims to resolve misunderstandings by providing advice from counselors and opinions from the audience. (45 minutes)
Juicy!11:15PMJuicy!
Entertaining new delivered so fresh, its' Juicy! More than just intrigues and showbiz goings-on in the mix of the stories are a number of entertainment trivia, interviews, and fan features. (45 minutes)
Search

TV5