Apr 19
HomeLoginBrowseNewsTV SchedulePreferenceHelp
 

ABS-CBN TV Schedule

MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
TimeTV Program
S.O.C.O.: Scenes of the Crime Operatives12:00AMS.O.C.O.: Scenes of the Crime Operatives
From ABS-CBN's Integrated News and Current Affairs most controversial crime reports, SOCO presents the gruelling events leading to the solution of these cases. (30 minutes)
12:30AMTrip na Trip
Travel around the country with Kat and the gang. See the wonders of the Philippines as Kat Kat, Franzen, and Uma tells you a little bit more of the places you can visit. (1 hour)
Music Uplate Live01:30AMMusic Uplate Live
Late night variety show on local television with musical guests each day. Hosted by Yeng Constantino and Tutti Caringal. (1 hour)
Salamat Dok06:00AMSalamat Dok
Salamat Dok is the first medical show on Philippine television that aims overcome Filipinos' aversion for doctors through a more personal approach. (1 hour)
Kabuhayang Swak na Swak07:00AMKabuhayang Swak na Swak
Kabuhayang Swak na Swak is an entrepreneurial and informative show produced by Bayan Productions, Inc. which airs weekend mornings on ABS-CBN. The program features ways, means and techniques of how to start, setting up and maintaining a certain business. (30 minutes)
Honey, Watch Out07:30AMHoney, Watch Out
This arrogant guy with a big family fortune becomes the idol that every girl dreams about and the guy that every girl chases after. Yet what is the famous Shu Li seeking and wishing for? (20 minutes)
Why Not?07:50AMWhy Not?
Produced in cooperation with the National Nutrition Council, the show aims to educate the viewers on the nutritional value of various food, how these are processed and their main sources. (30 minutes)
The Adventures of Jimmy Neutron: Boy Genius08:20AMThe Adventures of Jimmy Neutron: Boy Genius
Clever series based on the Oscar-nominated cartoon feature from 2001 about the whiz kid from Retroville who gets himself in and out of trouble by inventing far-out gadgets. (20 minutes)
Avatar: The Last Airbender08:40AMAvatar: The Last Airbender
A self-absorbed pre-teen must face his destiny as the Chosen One to restore the world order. (30 minutes)
SpongeBob SquarePants09:00AMSpongeBob SquarePants
He's the all time favorite sea-dwelling sponge who gets tangled up in all kids of trouble, but he's got the biggest heart in Bikini Bottom! (30 minutes)
Boys Over Flowers Forever09:30AMBoys Over Flowers Forever
A common girl from a humble family gets a scholarship in a prestigious university for the rich and famous teens. She stands up against anyone, even the popular F4. But then, even members of the F4 gradually find themselves falling for Jan Di's charm. (30 minutes)
I Love You So (Autumn's Concerto)10:00AMI Love You So (Autumn's Concerto)
Dahil sa isang operasyon, nabura sa memorya ng isang lalaki ang kanyan minamahal. Magawa kaya ng tunay na pag-ibig na ibalik ang damdamin at ipaalala ito sa isipan? (30 minutes)
10:30AMShowtime
Daily variety program featuring Pinoy's unique talents. (2 hours)
Happy, Yipee, Yehey!12:30PMHappy, Yipee, Yehey!
Experience extreme satisfaction in a noontime offering! Make Happy Yipee Yehey your newest afternoon habit. (3 hours)
Divine Mercy Prayer03:00PMDivine Mercy Prayer
A one-minute prayer every 3 o'clock in the afternoon. (1 minute)
Entertainment Live03:00PMEntertainment Live
Saturday showbiz talk show hosted by Bianca Gonzales, Mariel Rodriguez, and Toni Gonzaga on ABS-CBN. (1 hour)
Failon Ngayon04:00PMFailon Ngayon
Catch extraordinary tales and relevant information. Hosted by Ted Failon. (1.25 hours)
The Price is Right05:15PMThe Price is Right
Ang sikat na longest running game show in the world, nasa 'Pinas na! Sa pagpasok ng Chinese New Year, papasok din ang limpak-limpak na swerte sa maraming Kapamilya dahil sa naglalakihang papremyo at nakakaaliw na excitement na hatid ng pinakabagong ga... (1 hour)
TV Patrol Weekend06:15PMTV Patrol Weekend
TV Patrol is the flagship national network news broadcast of ABS-CBN. It can be heard simultaneously in DZMM 630, DZMM TeleRadyo, and the network's provincial radio stations. It is also aired worldwide via The Filipino Channel (TFC). (30 minutes)
Wansapanataym07:00PMWansapanataym
A modernized fantasy show using advanced special effects and computer graphics. Starring the brightest and hottest celebrities playing the roles of supernatural beings and other entities that exist only in the imagination. (45 minutes)
Maalaala Mo Kaya07:30PMMaalaala Mo Kaya
Real life stories behind the drama of known celebrities and viewers as read by the host, Charo Santos. (1.5 hours)
Pilipinas Got Talent09:00PMPilipinas Got Talent
Pinoys show off what they've got to impress audiences and judges. (1.25 hours)
Laugh Out Loud10:15PMLaugh Out Loud
Laugh Out Loud, or LOL, features funny videos of unsuspecting people caught in unusual pranks. (45 minutes)
Banana Split11:00PMBanana Split
Watch out for new sketches, segments, and spoofs that will surely make your Saturday nights hilarious as ever. (1 hour)
Search