Apr 24
HomeLoginBrowseNewsTV SchedulePreferenceHelp
 

ABS-CBN TV Schedule

MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
TimeSunday
The Bottomline12:00AMThe Bottomline
The newest talk-reality show with political issues tackled without limits. (45 minutes)
Sports Unlimited12:45AMSports Unlimited
Focuses on the world of sports as well as the latest news and developments in the health and fitness scene. Hosted by athlete-turned-sportscaster Dyan Castillejo and Marc Nielson. (30 minutes)
The Healing Eucharist06:00AMThe Healing Eucharist
Sunday TV mass, aired with no commercials. Produced by the SVD Mission Communications Foundation, Inc. (1 hour)
Kabuhayang Swak na Swak07:00AMKabuhayang Swak na Swak
Kabuhayang Swak na Swak is an entrepreneurial and informative show produced by Bayan Productions, Inc. which airs weekend mornings on ABS-CBN. The program features ways, means and techniques of how to start, setting up and maintaining a certain business. (30 minutes)
Salamat Dok07:30AMSalamat Dok
Salamat Dok is the first medical show on Philippine television that aims overcome Filipinos' aversion for doctors through a more personal approach. (1 hour)
Metal Fight Beyblade08:30AMMetal Fight Beyblade
Ginga journeys to find stronger opposition but winds up having to bey-battle alone against hundreds of the "Face Hunters", a gang led by Kyoya. In the course of the adventure Ginga enriches both his skills in battle and his personality. (45 minutes)
Matanglawin09:15AMMatanglawin
Immerse in various communities, discover things and experience adventures with Kim Atienza. (45 minutes)
Kapamilya Sunday Blockbusters10:15AMKapamilya Sunday Blockbusters
ABS-CBN's morning and afternoon movie block featuring some of the best Tagalog movies. (1.75 hours)
ASAP Rocks12:15PMASAP Rocks
A showcase of the Philippines' best talents in music and in dance. (3 hours)
Divine Mercy Prayer03:00PMDivine Mercy Prayer
A one-minute prayer every 3 o'clock in the afternoon. (1 minute)
03:15PMGood Vibes
Marc and Troy are brothers to their father. When Troy's mother died, he was forced to live with his father's legitimate family. There the clashes and differences between the boys started. Despite their differences, they share one thing in common, dance. (1 hour)
The Buzz04:15PMThe Buzz
This show gives you the real connection to showbiz happenings as it summarizes the week's most exciting events in a nut shell. (2.25 hours)
TV Patrol Weekend06:30PMTV Patrol Weekend
TV Patrol is the flagship national network news broadcast of ABS-CBN. It can be heard simultaneously in DZMM 630, DZMM TeleRadyo, and the network's provincial radio stations. It is also aired worldwide via The Filipino Channel (TFC). (30 minutes)
Goin' Bulilit07:00PMGoin' Bulilit
Star Circle Quest Kids Grand Questor Nash Aguas and MTB discovery Kiray leads the pack of today's generation of television kids to bring youthful entertainment through comedy, song and dance. (1 hour)
Rated K08:00PMRated K
Korina Sanchez gives you a fresh presentation of human interest stories and no-holds-barred interviews with interesting people. (1 hour)
Pilipinas Got Talent09:00PMPilipinas Got Talent
Pinoys show off what they've got to impress audiences and judges. (1 hour)
The Sharon Cuneta Specials10:00PMThe Sharon Cuneta Specials
Megastar Sharon Cuneta gracefully displays her undying and ever growing love for her craft in this multiple-part musical special. (45 minutes)
Sunday's Best10:45PMSunday's Best
Sunday's Best is ABS-CBN movie block that airs during Sunday nights featuring foreign and local movies and the occasional TV specials. (1.75 hours)
Search