Apr 19
HomeLoginBrowseNewsTV SchedulePreferenceHelp
 

ANC TV Schedule

MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
TimeTV Program
Shop Talk12:00AMShop Talk (replay)
How do I ask for a raise? What's the most family-friendly company to work for? How can I balance work and home? How do I work with a co-worker who gossips about me? Shop Talk addresses the concerns of those who want to succeed in business yet live... (1 hour)
01:00AMBusiness Nightly (replay)
Information for consumers and anyone in business. Business Nightly is staffed by financial analysts and business journalists who bring you stories that examine the national and world economy. Anchored by David Celdran and Nancy Irlandia. (1 hour)
02:00AMThe World Tonight (replay)
Veteran journalists Tina Monzon-Palma and Angelo Castro, Jr. continue the Philippines' longest running newscast, THE WORLD TONIGHT, featuring live reports on political, social, economic, business, health and entertainment developments. (30 minutes)
02:30AMHardball (replay)
A 30-minute sports talk show that will explore the issues behind the world of sports; from analysis of upcoming events, breaking down match-ups and offering historical perspectives on current sports events.Hosted by Bill Velasco, Jinno Rufino & Boyet S... (30 minutes)
S.O.C.O.: Scenes of the Crime Operatives03:00AMS.O.C.O.: Scenes of the Crime Operatives
From ABS-CBN's Integrated News and Current Affairs most controversial crime reports, SOCO presents the gruelling events leading to the solution of these cases. (30 minutes)
Strictly Politics04:00AMStrictly Politics (replay)
Political correspondent Pia Hontiveros asks the tough questions you always wanted to ask your politicians to make sure they are making the right decisions as they chart our collective political future. (1 hour)
Probe05:30AMProbe (replay)
The Probe Team cuts through the anatomy of the issues affecting the lives of Filipinos around the globe from politics and even entertainment. (30 minutes)
Salamat Dok06:00AMSalamat Dok
Salamat Dok is the first medical show on Philippine television that aims overcome Filipinos' aversion for doctors through a more personal approach. (1 hour)
S.O.C.O.: Scenes of the Crime Operatives07:00AMS.O.C.O.: Scenes of the Crime Operatives (replay)
From ABS-CBN's Integrated News and Current Affairs most controversial crime reports, SOCO presents the gruelling events leading to the solution of these cases. (30 minutes)
07:30AMKorina Today (replay)
With over 20 years of experience, seasoned broadcaster Korina Sanchez gets to the heart of the latest issues straight from the people who makes a difference. (1 hour)
08:30AMManaging Asia
Asia's top business leaders share their secrets of success. (30 minutes)
09:00AMExecutive Class (replay)
What are the lifestyle choices of successful businessmen and women? What do they buy? Where do they go? David Celdran takes you to the hotels, restaurants, vacation spots and exclusive clubs of Asia's business elite. (30 minutes)
09:30AMTravel Time
The mother of all Philippine travel shows. Hosted by seasoned trekker Susan Calo-Medina. (30 minutes)
10:00AMThe Explainer (replay)
Manolo Quezon III brings the classroom to ANC and provides context to today's news by going back and finding trends and historical cycles - all in an accessible and interactive format using blogs, the internet and text messaging. (1 hour)
Shop Talk11:00AMShop Talk (replay)
How do I ask for a raise? What's the most family-friendly company to work for? How can I balance work and home? How do I work with a co-worker who gossips about me? Shop Talk addresses the concerns of those who want to succeed in business yet live... (1 hour)
12:00PMDateline Philippines
ANC's longest running newscast, Dateline Philippines focuses on news from the country's more than 7,000 islands gathered by ABS-CBN's 18 regional stations, the most extensive newsgathering group nationwide. Anchored by Ricky Carandang and Pinky Webb. (1 hour)
01:00PMThe Big Picture (replay)
Ricky Carandang puts details in context, putting together the big picture through exclusive interviews with newsmakers and behind-the-scenes trendsetters. (1 hour)
02:00PMSquare Off (replay)
The best debate teams from different universities all over the country square off to determine who's the best of the best. The winning team will represent the Philippines in the The World Universities Debating Championship in Thailand this December. (1 hour)
03:00PMCrossroads (replay)
Tony Velasquez assembles voices outside the capital, Manila, to bring discussion to a broader, national level for a country facing a crossroads in history. How do people outside Manila view developments here? How are they affected? What do they want to... (1 hour)
04:00PMThe Explainer (replay)
Manolo Quezon III brings the classroom to ANC and provides context to today's news by going back and finding trends and historical cycles - all in an accessible and interactive format using blogs, the internet and text messaging. (1 hour)
05:00PMMedia in Focus (replay)
Cheche Lazaro analyzes the way print and broadcast journalists treat the stories that matter, focusing on upgrading standards and ethics of journalism. (1 hour)
06:00PMTalkback with Tina Palma (replay)
Broadcasting icon Tina Monzon-Palma brings interviews with guests in an interactive talk show that explores politics, education, the economy and issues affecting women and children. (1 hour)
07:00PMPrime News
Ces Drilon wraps the day's reports with ABS-CBN's reporters. Interviews with newsmakers and analysts bring the latest developments directly to your homes. (1 hour)
08:00PMLegal Action
Legal Action is the first-ever reality show of its kind in Philippine television. This is where public service and courtroom drama meet. Featuring real-life practicing members of the legal profession and the judiciary, it offers information, entertainm... (30 minutes)
08:30PMExecutive Class (replay)
What are the lifestyle choices of successful businessmen and women? What do they buy? Where do they go? David Celdran takes you to the hotels, restaurants, vacation spots and exclusive clubs of Asia's business elite. (30 minutes)
09:00PMPrivate Conversations
Take a peek at the private lives of public figures with Boy Abunda. (1 hour)
10:00PMThe World Tonight
Veteran journalists Tina Monzon-Palma and Angelo Castro, Jr. continue the Philippines' longest running newscast, THE WORLD TONIGHT, featuring live reports on political, social, economic, business, health and entertainment developments. (30 minutes)
10:30PMHardball
A 30-minute sports talk show that will explore the issues behind the world of sports; from analysis of upcoming events, breaking down match-ups and offering historical perspectives on current sports events.Hosted by Bill Velasco, Jinno Rufino & Boyet S... (30 minutes)
11:00PMPhilippine Realty TV
The 30-minute show is hosted by funnyman Gabe Mercado and lifestyle host Angel Jacob, and will feature various subdivisions, condos, and leisure communities within and outside Metro Manila. (30 minutes)
11:30PMExecutive Class (replay)
What are the lifestyle choices of successful businessmen and women? What do they buy? Where do they go? David Celdran takes you to the hotels, restaurants, vacation spots and exclusive clubs of Asia's business elite. (30 minutes)
Search