Apr 16
HomeLoginBrowseNewsTV SchedulePreferenceHelp
 

Australia Network TV Schedule

MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
TimeTV Program
12:00AMGreat Australian Homes (replay)
Architect and presenter Peter Colquhoun tours some of Australia's most unique homes and meets the owners who open up their doors and hearts for a privileged look at how they eat, sleep, work and live within their delectable dwellings. (30 minutes)
12:30AMNewsHour with Jim Middleton
A one-hour news, issues and current affairs program. Hosted by Jim Middleton it is a news show with personality. Featuring interviews, news, and insights into issues affecting the region, it is the only one of its kind out there. (1 hour)
01:30AMCanal Road (replay)
Canal Road is a medical and legal advisory centre where the lives of inner-city professionals and their patients entwine in a story of mystery and intrigue. (1 hour)
02:30AMHome and Away (replay)
"Home and Away" chronicles the lives, loves, happiness, and heart-breaks of the residents of Summer Bay, a small coastal town in New South Wales, Australia. (30 minutes)
03:00AMNexus
Learn about people and their ideas and improve your English language skills by watching this unique educational program. (30 minutes)
English Bites03:30AMEnglish Bites
English Bites is an informative and entertaining way to improve your knowledge of the English language. (10 minutes)
03:40AMLiving English
Living English is for the English language learner at a beginner, or near beginner level. It is especially for people who wish to learn or revise their basic English skills. (20 minutes)
03:54AMPassport to English
Passport to English provides you with the opportunity to experience what it is like to sit a formal English language interview for assessment purposes. (3 minutes)
04:00AMABC News Breakfast
The ABC News Breakfast covers Australian national and international news, analysis, debate, finance, sport and weather. Co-hosted by Virginia Trioli, Barrie Cassidy and Joe O'Brien. (3 hours)
04:23AMPassport to English (replay)
Passport to English provides you with the opportunity to experience what it is like to sit a formal English language interview for assessment purposes. (6 minutes)
07:00AMBusiness Today
Business news from Australia and Asia. (30 minutes)
07:30AMAustralia Network News
News from Australia, Pacific, Asia, and India including local reports from Australia Network News reporters in the region. (30 minutes)
08:00AMBusiness Today
Business news from Australia and Asia. (30 minutes)
08:30AMAustralia Network News
News from Australia, Pacific, Asia, and India including local reports from Australia Network News reporters in the region. (30 minutes)
09:00AMBananas In Pyjamas
Live-action series for young children following the adventures of two pajama-clad bananas and their friends, the Teddies and the loveable rogue Rat-in-a-Hat. They all live on Cuddles Avenue. Actors are dressed as bananas, mice, bears, etc. (30 minutes)
09:30AMPlay School
Play School is an Australian children's show. The show utilises simple activites, songs and games to engage children in thinking and learning about the world around them. (30 minutes)
10:00AMGreat Australian Homes (replay)
Architect and presenter Peter Colquhoun tours some of Australia's most unique homes and meets the owners who open up their doors and hearts for a privileged look at how they eat, sleep, work and live within their delectable dwellings. (30 minutes)
10:30AMTotally Wild
Explore the natural beauty of flora and fauna with the Totally Wild team. (30 minutes)
11:00AMNexus (replay)
Learn about people and their ideas and improve your English language skills by watching this unique educational program. (30 minutes)
English Bites11:30AMEnglish Bites (replay)
English Bites is an informative and entertaining way to improve your knowledge of the English language. (10 minutes)
11:40AMLiving English (replay)
Living English is for the English language learner at a beginner, or near beginner level. It is especially for people who wish to learn or revise their basic English skills. (20 minutes)
11:53AMPassport to English (replay)
Passport to English provides you with the opportunity to experience what it is like to sit a formal English language interview for assessment purposes. (4 minutes)
12:00PMHome and Away
"Home and Away" chronicles the lives, loves, happiness, and heart-breaks of the residents of Summer Bay, a small coastal town in New South Wales, Australia. (30 minutes)
12:30PMSearch and Rescue (replay)
Search and Rescue follows the operations of the Victoria Police Search and Rescue Squad, WaterPolice, and Air Wing, three highly trained special units that spring into action when someone is lost, injured or stranded. (30 minutes)
01:00PMSurviving Disaster (replay)
BBC Docu-dramas exploring and re-enacting disasters of the 20th Century, from natural to military. (1 hour)
02:00PMThe Outback Café (replay)
Mark Olive travels to the spectacular Grampians National Park in Western Victoria, on his quest to bring the tantalising tastes of the outback to your dining table... (30 minutes)
02:30PMBananas In Pyjamas (replay)
Live-action series for young children following the adventures of two pajama-clad bananas and their friends, the Teddies and the loveable rogue Rat-in-a-Hat. They all live on Cuddles Avenue. Actors are dressed as bananas, mice, bears, etc. (30 minutes)
03:00PMPlay School (replay)
Play School is an Australian children's show. The show utilises simple activites, songs and games to engage children in thinking and learning about the world around them. (30 minutes)
03:30PMNexus (replay)
Learn about people and their ideas and improve your English language skills by watching this unique educational program. (30 minutes)
English Bites04:00PMEnglish Bites (replay)
English Bites is an informative and entertaining way to improve your knowledge of the English language. (10 minutes)
04:10PMLiving English (replay)
Living English is for the English language learner at a beginner, or near beginner level. It is especially for people who wish to learn or revise their basic English skills. (20 minutes)
04:30PMTotally Wild (replay)
Explore the natural beauty of flora and fauna with the Totally Wild team. (30 minutes)
05:00PMAustralia Network News
News from Australia, Pacific, Asia, and India including local reports from Australia Network News reporters in the region. (30 minutes)
06:30PMForeign Correspondent
Foreign Correspondent, presented by Mark Corcoran, is award-winning current affairs. The program draws on the ABC's extensive network of local and international correspondents who go where the news takes them. (30 minutes)
07:00PMAustralia Network News
News from Australia, Pacific, Asia, and India including local reports from Australia Network News reporters in the region. (30 minutes)
07:30PMHome and Away
"Home and Away" chronicles the lives, loves, happiness, and heart-breaks of the residents of Summer Bay, a small coastal town in New South Wales, Australia. (30 minutes)
08:00PMTrails From the East
Trails from the East is a 13-part documentary series that chronicles a train voyage from the East to the West, through fast-changing societies, along the birthplaces of five world religions. The series tackles some of the great questions of today's glo... (1 hour)
09:00PMBed of Roses
Bed of Roses is about Louisa Atherton (Kerry Armstrong) handling her life after she discovers her husband has died in the arms of another woman, leaving her broke. She returns to her home town of Rainbow's End to live with her feisty mother, Minna (Jul... (1 hour)
10:00PMNewsHour with Jim Middleton
A one-hour news, issues and current affairs program. Hosted by Jim Middleton it is a news show with personality. Featuring interviews, news, and insights into issues affecting the region, it is the only one of its kind out there. (1 hour)
11:00PMTrails From the East (replay)
Trails from the East is a 13-part documentary series that chronicles a train voyage from the East to the West, through fast-changing societies, along the birthplaces of five world religions. The series tackles some of the great questions of today's glo... (1 hour)
Search

Australia Network