Apr 25
HomeLoginBrowseNewsTV SchedulePreferenceHelp
 

Disney Channel Asia TV Schedule

MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
TimeTV Program
12:00AMCory in the House
In this spinoff of That's So Raven, the male half of Raven's family has to adjust to a whole new world when her father is hired as personal chef to the newly-elected President of the US and takes her little brother with him to live in the White House. (30 minutes)
12:30AMThat's So Raven (replay)
Comedy series about an eccentric teenager who has the ability to see flashes of the future. In most cases, her uncanny ability to miscalculate events sends her family and friends on a psychic roller coaster. (30 minutes)
01:00AMTimon & Pumbaa
The jovial warthog and feisty meerkat, Pumbaa and Timon, from Disney's feature film "The Lion King," continue their adventures. (30 minutes)
01:30AMTeamo Supremo
"Hey, you kids have some funky fresh moves!" (30 minutes)
02:00AMWizards of Waverly Place
In a family where the three kids have magical powers, sibling rivalry reaches a whole new level. Though they all study and train in order to control their powers, only one brother or sister will retain the gift past the age of 18. (30 minutes)
02:30AMHannah Montana
A teen popstar re-enters high school as a regular kid and struggles to keep her celebrated alter ego a secret so she can fit in. (30 minutes)
Kim Possible03:00AMKim Possible
Kim Possible is a girl who can do anything: stop an avalanche or an evil supervillian. She goes to high school with her friend and sidekick Ron by day; by night she tackles the baddies that threaten the world. (30 minutes)
03:30AMPhineas and Ferb
This series chronicles two step-brothers who attempt to make every day of their summer vacation count by building innovative creations, including the world's largest popsicle and a backyard roller coaster, much to the exasperation of their tween sister. (30 minutes)
04:00AMLilo & Stitch: The Series
The rambunctious human and alien duo must hunt down Dr. Jumba Jookiba's 625 other experimental creatures infesting Hawaii. (30 minutes)
04:30AMThe Suite Life of Zack and Cody
The Suite Life of Zack and Cody stars identical twin brothers Dylan and Cole Sprouse, as Zack and Cody, whose lives change when their mother Carey (Kim Rhodes), ends up landing a job at one of Boston's finest hotels, the Tipton Hotel. (30 minutes)
05:00AMAmerican Dragon: Jake Long
The series is about a teen-boy who's lineage is that of the American Dragon. (30 minutes)
05:30AMThe Emperor's New School
The Emperor's New School is an American animated television series on the Disney Channel. This show is follow-up series to the Disney movie The Emperor's New Groove. In the TV series, Kuzco has to pass all his classes in Kuzco Academy. (30 minutes)
06:00AMGood Morning, Mickey!
Contains Disney classic shorts featuring lovable Disney characters such as Mickey, Mouse, Donald Duck, Goofy, and Pluto. (30 minutes)
07:00AMMickey Mouse Works
This is comprised of new animated shorts featuring the classic Disney characters. A great effort is made to capture the classic Disney look and feel, using basic colors and the original sound effects. (30 minutes)
07:30AMDonald Duck Presents
Disney series featuring Donald Duck. (30 minutes)
08:00AMGood Morning, Mickey! (replay)
Contains Disney classic shorts featuring lovable Disney characters such as Mickey, Mouse, Donald Duck, Goofy, and Pluto. (30 minutes)
08:30AMHouse of Mouse
This is the place where all Disney characters can unwind, whether your a good guy or a bad guy! Hosted by Mickey Mouse himself! So grab a seat and enjoy the show! (30 minutes)
09:00AMPhineas and Ferb
This series chronicles two step-brothers who attempt to make every day of their summer vacation count by building innovative creations, including the world's largest popsicle and a backyard roller coaster, much to the exasperation of their tween sister. (30 minutes)
09:30AMThe Replacements
Two orphans decide to order two normal parents from a foster agency, but end up receiving a British secret agent mother and reckless stuntman father. (30 minutes)
10:00AMMartin Mystery
The series is a dripping goo-fest of slime, thrills and comedy, starring Martin and Diana: two mismatched teenagers with hilariously opposite personalities on a mission to investigate the weirdest paranormal enigmas and the slimiest creatures from beyond. (30 minutes)
10:30AMMr. Bean
Mr. Bean is a British animated television series based on the comedy of the same name. Mr. Bean was revived in this 2002 animated series, which again featured little actual dialogue, with most being either little soundbites or mumbling. (30 minutes)
11:00AMAmerican Dragon: Jake Long
The series is about a teen-boy who's lineage is that of the American Dragon. (30 minutes)
11:30AMBola Kampung
An animated series that looks at the life of kids living in the village and struggling to make it big in the football scene. The series revolves around things familiar to any kid, such as the importance of friendship, teamwork and the determination. (30 minutes)
Totally Spies12:00PMTotally Spies
Totally Spies! is a French anime-influenced animated television series produced by the French company Marathon Production. Production began in 2001 for four seasons with a fifth currently under production. (1 hour)
01:00PMMr. Bean
Mr. Bean is a British animated television series based on the comedy of the same name. Mr. Bean was revived in this 2002 animated series, which again featured little actual dialogue, with most being either little soundbites or mumbling. (30 minutes)
Mr. Bean01:30PMMr. Bean
Mr. Bean is a comedy show about a man whose whole life is one funny situation after another. He hardly talks, but words are not needed. Mr. Bean is a grown man, but he acts like a child. He has a stuffed bear named Teddy that he carries around with him. (30 minutes)
02:00PMMonster Allergy
Monster Allergy (MA) is a comic and an animated cartoon of the Disney Italy published from Buena Vista Comics and Rainbow S.p.a.. It currently broadcasts on Kids WB. The show returned to the schedule after a brief hiatus. (30 minutes)
03:00PMAmerican Dragon: Jake Long (replay)
The series is about a teen-boy who's lineage is that of the American Dragon. (30 minutes)
Totally Spies03:30PMTotally Spies
Totally Spies! is a French anime-influenced animated television series produced by the French company Marathon Production. Production began in 2001 for four seasons with a fifth currently under production. (1 hour)
04:30PMThe Suite Life of Zack and Cody
The Suite Life of Zack and Cody stars identical twin brothers Dylan and Cole Sprouse, as Zack and Cody, whose lives change when their mother Carey (Kim Rhodes), ends up landing a job at one of Boston's finest hotels, the Tipton Hotel. (30 minutes)
05:00PMThe Suite Life on Deck
Spin-off of the hit Disney Channel series "The Suite Life of Zack & Cody," in which twin brothers Zack and Cody Martin and hotel heiress London Tipton enroll in a semester-at-sea program aboard a ship called the SS Tipton. (30 minutes)
05:30PMTwisted Whiskers
These stretched squared, pop-eyes pets are soon to be launched on an unsuspecting American public with brand new CGI entertainment! With hilarious characters that can warp even the most mundane of circumstances into something absurd. (30 minutes)
06:00PMPhineas and Ferb
This series chronicles two step-brothers who attempt to make every day of their summer vacation count by building innovative creations, including the world's largest popsicle and a backyard roller coaster, much to the exasperation of their tween sister. (30 minutes)
06:30PMMr. Bean (replay)
Mr. Bean is a British animated television series based on the comedy of the same name. Mr. Bean was revived in this 2002 animated series, which again featured little actual dialogue, with most being either little soundbites or mumbling. (30 minutes)
Mr. Bean07:00PMMr. Bean
Mr. Bean is a comedy show about a man whose whole life is one funny situation after another. He hardly talks, but words are not needed. Mr. Bean is a grown man, but he acts like a child. He has a stuffed bear named Teddy that he carries around with him. (30 minutes)
07:30PMWonderful World of Disney
Disney movies shown on the Disney Channel. (1.5 hours)
09:00PMPhineas and Ferb
This series chronicles two step-brothers who attempt to make every day of their summer vacation count by building innovative creations, including the world's largest popsicle and a backyard roller coaster, much to the exasperation of their tween sister. (30 minutes)
09:30PMWizards of Waverly Place
In a family where the three kids have magical powers, sibling rivalry reaches a whole new level. Though they all study and train in order to control their powers, only one brother or sister will retain the gift past the age of 18. (30 minutes)
10:00PMDisney Channel Movie
Disney movies shown on the Disney Channel. (1.5 hours)
11:30PMThe Suite Life of Zack and Cody
The Suite Life of Zack and Cody stars identical twin brothers Dylan and Cole Sprouse, as Zack and Cody, whose lives change when their mother Carey (Kim Rhodes), ends up landing a job at one of Boston's finest hotels, the Tipton Hotel. (30 minutes)
Search

Disney Channel Asia