Apr 23
HomeLoginBrowseNewsTV SchedulePreferenceHelp
 

IBC 13 TV Schedule

By Request and Nation's Peacekeepers: Heroes of our Time alternate it's airing schedule each week.
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
TimeTV Program
Jai-Alai12:00AMJai-Alai
Ja-Alai which the Filipinos have come to loved for the past decades is back. Featuring professional Pelotaris from Basque Country of Spain and the Philippines. (1 hour)
This Is Your Day!05:30AMThis Is Your Day!
This is Your Day is a Christian television show hosted by pastor Benny Hinn and broadcast several times a week in the United States. During the program, Hinn and his helpers read letters, pray, and then show highlights from Hinn's Miracle Crusades. (30 minutes)
06:00AMTipong Pinoy
A 30-minute magazine television, it caters to making culture interesting to Filipinos from all walks of life especially the youth. The show contains topics ranging from pop culture, cultural communities and history. (2 hours)
Oras ng Katotohanan08:00AMOras ng Katotohanan
A program which supplements our spiritual needs. (1 hour)
EZ Shop09:00AMEZ Shop
Interviews are dubbed in English. Classic TV shopping program on TV. (4 hours)
01:00PMTipong Pinoy (replay)
A 30-minute magazine television, it caters to making culture interesting to Filipinos from all walks of life especially the youth. The show contains topics ranging from pop culture, cultural communities and history. (1 hour)
EZ Shop02:00PMEZ Shop
Interviews are dubbed in English. Classic TV shopping program on TV. (2 hours)
Gintong Uhay04:00PMGintong Uhay
Gintong Uhay is a journey that features topics that increase the quality and appreciation of Life. Traditional and alternative medicine is a common fixture in the program. Travel, Places, and the latest fads are also discussed. (30 minutes)
Home Shopping Network04:30PMHome Shopping Network
Home Shopping Network is a paid program block seen on several TV stations with advertisements of several product catered mostly to women. The program block can be heard in English but some stations also plays a dubbed Tagalog version. (1 hour)
Express Balita05:30PMExpress Balita
Mid-afternoon news program that airs on IBC 13 from Monday to Friday. (30 minutes)
06:00PMTravel and T.R.A.D.E.
Running Time: 30 minutes
06:30PMTipong Pinoy
A 30-minute magazine television, it caters to making culture interesting to Filipinos from all walks of life especially the youth. The show contains topics ranging from pop culture, cultural communities and history. (3.5 hours)
Up Close and Personal10:00PMUp Close and Personal
Running Time: 30 minutes
IBC News Tonight10:30PMIBC News Tonight
Weeknight news on IBC 13. Anchored in Tagalog. (30 minutes)
11:00PMTipong Pinoy (replay)
A 30-minute magazine television, it caters to making culture interesting to Filipinos from all walks of life especially the youth. The show contains topics ranging from pop culture, cultural communities and history. (1 hour)
Search

IBC 13