Apr 17
HomeLoginBrowseNewsTV SchedulePreferenceHelp
 

IBC 13 TV Schedule

MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
TimeSunday
Jai-Alai12:00AMJai-Alai
Ja-Alai which the Filipinos have come to loved for the past decades is back. Featuring professional Pelotaris from Basque Country of Spain and the Philippines. (1 hour)
06:30AMThis New Life
Running Time: 1 hour
Great Day to Live with Greg Durante07:30AMGreat Day to Live with Greg Durante
Bishop Greg Durante preaches the gospel of Christ in this morning Christian program. (30 minutes)
Oras ng Katotohanan08:00AMOras ng Katotohanan
A program which supplements our spiritual needs. (1 hour)
Family TV Mass09:00AMFamily TV Mass
TV mass held at the Divine Mercy Chapel, Makati City. (1 hour)
Hataw Pinoy!10:00AMHataw Pinoy!
Running Time: 1 hour
Filchi11:00AMFilchi
Magazine and lifestyle program about the mixed culture of Filipino and Chinese. (1 hour)
Tukaan12:00PMTukaan
The ultimate TV program for the Kings of the Arena! Sabong to the MAX! (1 hour)
01:00PMTipong Pinoy (replay)
A 30-minute magazine television, it caters to making culture interesting to Filipinos from all walks of life especially the youth. The show contains topics ranging from pop culture, cultural communities and history. (1 hour)
Home Shopping Network02:00PMHome Shopping Network (replay)
Home Shopping Network is a paid program block seen on several TV stations with advertisements of several product catered mostly to women. The program block can be heard in English but some stations also plays a dubbed Tagalog version. (1 hour)
EZ Shop03:00PMEZ Shop (replay)
Interviews are dubbed in English. Classic TV shopping program on TV. (2 hours)
Home Shopping Network05:00PMHome Shopping Network (replay)
Home Shopping Network is a paid program block seen on several TV stations with advertisements of several product catered mostly to women. The program block can be heard in English but some stations also plays a dubbed Tagalog version. (2 hours)
07:00PMTipong Pinoy (replay)
A 30-minute magazine television, it caters to making culture interesting to Filipinos from all walks of life especially the youth. The show contains topics ranging from pop culture, cultural communities and history. (3.5 hours)
El Shaddai10:30PMEl Shaddai
A religious charsimatic program watched by millions of Filipinos . It's offciated by Bro. Mike Velarde. (3 hours)
Search

IBC 13