Apr 25
HomeLoginBrowseNewsTV SchedulePreferenceHelp
 

Jack TV TV Schedule

MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
TimeTV Program
12:30AMAmerican Dad! (replay)
The random escapades of Stan Smith, an extreme right wing CIA agent dealing with family life and keeping America safe, all in the most absurdist way possible. (30 minutes)
01:00AMFunny Girls (replay)
Comedy specials showcasing three leading ladies of comedy performing their own unique brands of stand-up. These specials were taped over three consecutive nights at the Orpheum Theatre. (1 hour)
02:00AMAliens in America (replay)
A young Muslim student from Pakistan is sent to live with a Christian family in Wisconsin as part of a foreign exchange program. (30 minutes)
The Big Bang Theory02:30AMThe Big Bang Theory (replay)
Two egghead guys - scientifically brilliant but backwards when it comes to dealing with the opposite sex - learn a little bit more about real life from their sexy, newly single neighbor. (30 minutes)
WWE SmackDown!03:00AMWWE SmackDown! (replay)
Weekly sports show, with frequent commentary, interviews, side plots and hype. (2 hours)
The Tonight Show with Jay Leno05:00AMThe Tonight Show with Jay Leno (replay)
This talk show is the cornerstone of NBC's late-night program lineup and the top-rated late-night talk program for the last seven years. It features a nightly monologue and newsmaking guests, as well as ongoing comedy segments. (1 hour)
06:00AMLate Night with Conan O'Brien (replay)
Conan O'Brien, a Harvard Lampoon alumnus, hosts this late-night comedy/talk-show which is often silly and whimsical. (1 hour)
TMZ07:00AMTMZ (replay)
Can't get enough of TMZ online? Well now you can watch all Hollywood gossip on television with this entertainment news magazine show. TMZ TV tracks down today's hottest stars with their cameras whether they are hitting the clubs or the dry cleaners. (1 hour)
07:30AMChelsea Lately (replay)
An irreverent look at news stories, celebrity gossip and various other hot topics. (30 minutes)
08:00AMLoonatics Unleashed (replay)
The futuristic descendants of the Looney Tunes characters become superheroes when the aftershock of an alien meteor grants them each with strange new powers. (30 minutes)
08:30AMWho Wants To Be a Superhero? (replay)
Eleven hopefuls create their own superhero alter ego in a competition judged by comic book maestro Stan Lee; the winner will be immortalized in a new comic book to be created by Stan Lee himself and released by Dark Horse Comics. (1 hour)
09:30AMKing of the Hill (replay)
Show about a rigid redneckish propane salesman with a good heart and wacky friends and family. (30 minutes)
10:00AMAliens in America (replay)
A young Muslim student from Pakistan is sent to live with a Christian family in Wisconsin as part of a foreign exchange program. (30 minutes)
10:30AMKing of the Hill
Show about a rigid redneckish propane salesman with a good heart and wacky friends and family. (30 minutes)
11:00AMWWE Vintage Collection (replay)
WWE Vintage Collection is a professional wrestling television program from World Wrestling Entertainment showcasing action from the extensive WWE video library. The show is hosted by Gene Okerlund. (1 hour)
12:00PMWWE After Burn (replay)
Host Josh Mathews brings you all the latest news and information on your favorite SmackDown! Superstars. You'll also see several of the recent weeks matches on Smackdown. The show ended in 2005 in the USA but is still aired internationally. (1 hour)
01:00PMThe Jamie Kennedy Experiment (replay)
Running Time: 30 minutes
01:30PMThat '70s Show
A comedy revolving around a group of teenage friends, their mishaps, and their coming of age, set in 1970s Wisconsin. (30 minutes)
The Tonight Show with Jay Leno02:00PMThe Tonight Show with Jay Leno (replay)
This talk show is the cornerstone of NBC's late-night program lineup and the top-rated late-night talk program for the last seven years. It features a nightly monologue and newsmaking guests, as well as ongoing comedy segments. (1 hour)
03:00PMLate Night with Conan O'Brien (replay)
Conan O'Brien, a Harvard Lampoon alumnus, hosts this late-night comedy/talk-show which is often silly and whimsical. (1 hour)
Home Shopping Network04:00PMHome Shopping Network
Home Shopping Network is a paid program block seen on several TV stations with advertisements of several product catered mostly to women. The program block can be heard in English but some stations also plays a dubbed Tagalog version. (1 hour)
05:00PMBeat the Geeks
Game show that provides ordinary contestants the opportunity to challenge the "Geeks" in their self-proclaimed area of Uber-knowledge. Hosted by J. Keith van Stratton and his co-host, Tiffany Bolton, each episode features three resident Geeks, who spec... (30 minutes)
05:30PMLoonatics Unleashed
The futuristic descendants of the Looney Tunes characters become superheroes when the aftershock of an alien meteor grants them each with strange new powers. (30 minutes)
06:00PMThe WWE Experience
Running Time: 1 hour
07:00PMWho Wants To Be a Superhero?
Eleven hopefuls create their own superhero alter ego in a competition judged by comic book maestro Stan Lee; the winner will be immortalized in a new comic book to be created by Stan Lee himself and released by Dark Horse Comics. (1 hour)
08:00PMAliens in America
A young Muslim student from Pakistan is sent to live with a Christian family in Wisconsin as part of a foreign exchange program. (30 minutes)
The Big Bang Theory08:30PMThe Big Bang Theory
Two egghead guys - scientifically brilliant but backwards when it comes to dealing with the opposite sex - learn a little bit more about real life from their sexy, newly single neighbor. (30 minutes)
09:00PMKing of the Hill
Show about a rigid redneckish propane salesman with a good heart and wacky friends and family. (30 minutes)
TMZ09:30PMTMZ
Can't get enough of TMZ online? Well now you can watch all Hollywood gossip on television with this entertainment news magazine show. TMZ TV tracks down today's hottest stars with their cameras whether they are hitting the clubs or the dry cleaners. (30 minutes)
10:00PMChelsea Lately
An irreverent look at news stories, celebrity gossip and various other hot topics. (30 minutes)
The Tonight Show with Jay Leno10:30PMThe Tonight Show with Jay Leno
This talk show is the cornerstone of NBC's late-night program lineup and the top-rated late-night talk program for the last seven years. It features a nightly monologue and newsmaking guests, as well as ongoing comedy segments. (1 hour)
11:30PMLate Night with Conan O'Brien
Conan O'Brien, a Harvard Lampoon alumnus, hosts this late-night comedy/talk-show which is often silly and whimsical. (1 hour)
Search