Apr 24
HomeLoginBrowseNewsTV SchedulePreferenceHelp
 

Lifestyle Network TV Schedule

MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
TimeTV Program
The Early Show12:00AMThe Early Show
A fresh, new twist on the traditional morning news program: four anchors reporting the top stories of the day, interviews and features, but in a more flexible and spontaneous format. (2 hours)
02:00AMSugar Rush (replay)
Attention TV addicts with a sweet tooth, this cooking show is for you. Host Warren Brown presents the tips and tricks behind creating delectable desserts from the most simple and basic to the most outrageous and artistic. (30 minutes)
02:30AMEveryday Italian (replay)
Running Time: 30 minutes
03:00AMColor Splash (replay)
Hosted by the first winner of HGTV Design Star David Bromstad, this entertaining reality show sees ordinary rooms transformed from dull and boring to exciting and alive. Viewers learn tips on how to make over their own spaces. (30 minutes)
03:30AMDress My Nest (replay)
Using one clothing ensemble as inspiration interior design expert Thom Filicia of Queer Eye fame outfits a room in one subject's house. (30 minutes)
04:00AMVideofashion! News (replay)
From the catwalks to the sidewalks and everywhere in between, Videofashion News tracks designer collections, the designers themselves, the models, the celebrities, and the behind-the-scenes action of the fashion universe. (30 minutes)
04:30AMmomWorks (replay)
Hosted by Maricel Laxa-Pangilinan, momWorks focuses on the struggles and triumphs our modern superheroes and the many roles that they play - as wife, mother and career woman. (30 minutes)
05:00AMWorld Garden Tour (replay)
In this half-hour weekly series, HGTV tours some of the world's most picturesque and historical gardens. Each episode escorts viewers to spectacular gardens in several different countries for a truly global gardening experience. World Garden Tour ... (30 minutes)
05:30AM24 Hour Design (replay)
See boring rooms transformed into exciting spaces in just 24 hours in this fast-paced HGTV show. Designer Angelo Surmelis, his pair of assistants and an able-bodied carpenter perform these mini-miracles to inspire you. (30 minutes)
The Early Show06:00AMThe Early Show (replay)
A fresh, new twist on the traditional morning news program: four anchors reporting the top stories of the day, interviews and features, but in a more flexible and spontaneous format. (2 hours)
08:00AMRachael Ray (replay)
The chirpy and tireless Food Network superstar who introduced "EVOO" into the American vocabulary brings her Everywoman appeal to a talk show that combines celebrity guest interviews, audience participation and, of course, cooking segments. (1 hour)
09:00AMMartha Stewart Living
Martha Stewart, the Bob Vila of Home Economics, gives tips on everything from cooking and flower arranging to gardening and making homemade Christmas decorations. (30 minutes)
09:30AMFrom Martha's Kitchen
Excerpts from `Martha Stewart Living' make up the bulk of this series, which also includes viewer questions, trips to noted cooking regions and popular eateries, and visits from professional chefs. (30 minutes)
10:00AMWorld Garden Tour (replay)
In this half-hour weekly series, HGTV tours some of the world's most picturesque and historical gardens. Each episode escorts viewers to spectacular gardens in several different countries for a truly global gardening experience. World Garden Tour ... (30 minutes)
10:30AM24 Hour Design (replay)
See boring rooms transformed into exciting spaces in just 24 hours in this fast-paced HGTV show. Designer Angelo Surmelis, his pair of assistants and an able-bodied carpenter perform these mini-miracles to inspire you. (30 minutes)
11:00AMQuick Fix Meals (replay)
Chef Robin Miller teaches her audience how to prepare healthy, nutritious and delicious meals in an affordable manner. (30 minutes)
11:30AMBarefoot Contessa (replay)
Running Time: 30 minutes
12:00PMMartha (replay)
Martha Stewart, along with special guests and her studio audience, demonstrate ideas, projects, and techniques ranging from cooking and entertaining to decorating and home renovating. (1 hour)
01:00PMSugar Rush (replay)
Attention TV addicts with a sweet tooth, this cooking show is for you. Host Warren Brown presents the tips and tricks behind creating delectable desserts from the most simple and basic to the most outrageous and artistic. (30 minutes)
01:30PMEveryday Italian (replay)
Running Time: 30 minutes
02:00PMColor Splash (replay)
Hosted by the first winner of HGTV Design Star David Bromstad, this entertaining reality show sees ordinary rooms transformed from dull and boring to exciting and alive. Viewers learn tips on how to make over their own spaces. (30 minutes)
02:30PMDress My Nest (replay)
Using one clothing ensemble as inspiration interior design expert Thom Filicia of Queer Eye fame outfits a room in one subject's house. (30 minutes)
03:00PMVideofashion! News (replay)
From the catwalks to the sidewalks and everywhere in between, Videofashion News tracks designer collections, the designers themselves, the models, the celebrities, and the behind-the-scenes action of the fashion universe. (30 minutes)
03:30PMmomWorks (replay)
Hosted by Maricel Laxa-Pangilinan, momWorks focuses on the struggles and triumphs our modern superheroes and the many roles that they play - as wife, mother and career woman. (30 minutes)
04:00PMWorld Garden Tour
In this half-hour weekly series, HGTV tours some of the world's most picturesque and historical gardens. Each episode escorts viewers to spectacular gardens in several different countries for a truly global gardening experience. World Garden Tour ... (30 minutes)
04:30PM24 Hour Design
See boring rooms transformed into exciting spaces in just 24 hours in this fast-paced HGTV show. Designer Angelo Surmelis, his pair of assistants and an able-bodied carpenter perform these mini-miracles to inspire you. (30 minutes)
05:00PMRachael Ray
The chirpy and tireless Food Network superstar who introduced "EVOO" into the American vocabulary brings her Everywoman appeal to a talk show that combines celebrity guest interviews, audience participation and, of course, cooking segments. (1 hour)
06:00PMQuick Fix Meals
Chef Robin Miller teaches her audience how to prepare healthy, nutritious and delicious meals in an affordable manner. (30 minutes)
06:30PMBarefoot Contessa
Running Time: 30 minutes
07:00PMMartha
Martha Stewart, along with special guests and her studio audience, demonstrate ideas, projects, and techniques ranging from cooking and entertaining to decorating and home renovating. (1 hour)
08:00PMGiada's Weekend Getaways
Chef Giada de Laurentiis travels across the United States looking for vacation destinations for food lovers. (30 minutes)
08:30PMEveryday Italian
Running Time: 30 minutes
09:00PMI Propose
A wedding-themed unscripted series that takes grooms-to-be through every step of their wedding proposals. (30 minutes)
09:30PMIsaac
Isaac is a TV show hosted by fashion designer and personality Isaac Mizrahi. (30 minutes)
10:00PMI Want Your Job
A look at the lives of people with unique jobs. (30 minutes)
10:30PMThe Great Adventure
More and more, today's travellers are looking for unique experiences—demanding excitement by day and comfort by night. In The Great Adventure, see some of the places where you can meet both these needs, places where dreams do come true. Whether ... (30 minutes)
11:00PMThe Fashionista Diaries (replay)
Six green assistants try to succeed in New York City's fashion, beauty and publishing industries during preparations for the city's Fashion Week. (1 hour)
Search