Apr 19
HomeLoginBrowseNewsTV SchedulePreferenceHelp
 

MBC 4 TV Schedule

MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
TimeTV Program
12:30AMAgatha Christie's Poirot (replay)
The cases of an eccentrically refined Belgian detective. (1.5 hours)
02:00AMMBC 4 Movie Block (replay)
Romance and drama movies shown everyday on MBC 4. (1.75 hours)
03:30AMWhose Wedding Is It Anyway?
Find out what kind of superhuman it takes to become a wedding planner in this addictive series from the Style Network. (1 hour)
04:30AMAgatha Christie's Poirot
The cases of an eccentrically refined Belgian detective. (1.5 hours)
CBS Evening News04:40AMCBS Evening News
Reports and analysis of the days national and international events. (20 minutes)
06:00AMMBC 4 Movie Block
Romance and drama movies shown everyday on MBC 4. (1.75 hours)
ABC World News08:20AMABC World News
Presenter Bob Schieffer and the most experienced group of correspondents in network journalism cover the live events that matter most from wherever they happen in the world. (20 minutes)
The Early Show09:30AMThe Early Show
A fresh, new twist on the traditional morning news program: four anchors reporting the top stories of the day, interviews and features, but in a more flexible and spontaneous format. (45 minutes)
Good Morning America10:15AMGood Morning America
ABC's durable early-morning series mixes news, interviews, entertainment and lifestyle features. (45 minutes)
11:00AMMBC 4 Movie Block (replay)
Romance and drama movies shown everyday on MBC 4. (1.5 hours)
01:45PMCrossing Jordan (replay)
Dr. Jordan Cavanaugh is a brilliant yet irascible Boston medical examiner with a checkered past and a penchant for going beyond the call of duty to solve crimes. (45 minutes)
02:30PMMonk (replay)
Adrian Monk is a brilliant San Francisco detective, whose obsessive compulsive disorder just happens to get in the way. (45 minutes)
America's Funniest Home Videos03:15PMAmerica's Funniest Home Videos (replay)
America's Funniest Home Videos, is an American reality television program on ABC in which viewers are able to send in humorous homemade videotapes. The most common videos usually feature slapstick physical comedy arising from accidents and mishaps. (45 minutes)
04:00PMMy Wife and Kids (replay)
Michael Kyle is a man on a tragically funny quest for the perfect "traditional" family while his wife searches for her own path in life. (30 minutes)
04:30PMFriends (replay)
Six young people, on their own and struggling to survive in the real world, find the companionship, comfort and support they get from each other to be the perfect antidote to the pressures of life. (30 minutes)
05:00PMAccording To Jim
Jim is a couch potato dad and husband trying to achieve picket fence ideals while trying to keep a firm hold on his manhood. His beautiful wife Cheryl tolerates his childish antics because of his tireless loyalty to her and the kids (20 minutes)
05:20PMSeinfeld
The continuing misadventures of neurotic New York stand-up comedian Jerry Seinfeld and his equally neurotic New York friends. (40 minutes)
06:00PMCrossing Jordan
Dr. Jordan Cavanaugh is a brilliant yet irascible Boston medical examiner with a checkered past and a penchant for going beyond the call of duty to solve crimes. (1 hour)
07:00PMInside Edition (replay)
Television's longest-running syndicated newsmagazine includes investigative reports, interviews with newsmakers, human interest stories and celebrity and pop-culture features. (20 minutes)
The Insider07:20PMThe Insider (replay)
Syndicated entertainment and news magazine show that is a spinoff of "Entertainment Tonight," focusing on in-depth stories on news oriented topics. (20 minutes)
07:40PMGrounded for Life
Thirty-something Irish Catholic couple Sean and Claudia deal with their three children as well as Sean's judgmental father and his carefree brother. (20 minutes)
08:00PMThat '70s Show
A comedy revolving around a group of teenage friends, their mishaps, and their coming of age, set in 1970s Wisconsin. (30 minutes)
08:30PMFriends
Six young people, on their own and struggling to survive in the real world, find the companionship, comfort and support they get from each other to be the perfect antidote to the pressures of life. (30 minutes)
09:00PMMonk
Adrian Monk is a brilliant San Francisco detective, whose obsessive compulsive disorder just happens to get in the way. (1 hour)
America's Funniest Home Videos10:00PMAmerica's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos, is an American reality television program on ABC in which viewers are able to send in humorous homemade videotapes. The most common videos usually feature slapstick physical comedy arising from accidents and mishaps. (1 hour)
The Insider11:00PMThe Insider
Syndicated entertainment and news magazine show that is a spinoff of "Entertainment Tonight," focusing on in-depth stories on news oriented topics. (20 minutes)
11:20PMMy Wife and Kids
Michael Kyle is a man on a tragically funny quest for the perfect "traditional" family while his wife searches for her own path in life. (20 minutes)
The Biggest Loser11:40PMThe Biggest Loser
After years of failed diets and unsuccessful exercising, 12 overweight people begin a journey together to lose weight, get in shape, and be healthy. (50 minutes)
Search