Apr 16
HomeLoginBrowseNewsTV SchedulePreferenceHelp
 

NBN 4 TV Schedule

MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
TimeTV Program
Family Rosary Crusade06:30AMFamily Rosary Crusade
The Family Rosary Crusade was a massive post-WWII preaching ministry of Rev. Fr. Patrick Peyton, CSC, a priest of the Congregation of Holy Cross. Part of his work of evangelizing families through praying the Rosary together was a radio and film product... (30 minutes)
The Morning Show07:00AMThe Morning Show
Morning news program aired on NBN 4 with interviews with local political personalities. (1.5 hours)
She... Ka!08:30AMShe... Ka!
Lifestyle show for the empowered women of the new generation. (1 hour)
EZ Shop09:30AMEZ Shop
Interviews are dubbed in English. Classic TV shopping program on TV. (1 hour)
Winner TV Shopping10:30AMWinner TV Shopping
Provides an assortment of products you can purchase online. Mostly beauty and health products. (1 hour)
TeleDyaryo Business11:30AMTeleDyaryo Business
Updates on banking, stocks, trends, and anything else that is business. (30 minutes)
International Documentary12:00PMInternational Documentary
Documentary exploring the culture and heritage of neighboring countries in Asia including Monglia, Uzbekistan, China, and Vietnam. (1 hour)
Ikaw at ang Batas01:00PMIkaw at ang Batas
Programa tungkol sa mga halimbawa ng mga kaso at kung ito natugunan ng korte. (15 minutes)
Winner TV Shopping01:15PMWinner TV Shopping
Provides an assortment of products you can purchase online. Mostly beauty and health products. (45 minutes)
02:00PMShakey's V-League
The Shakey's V-League is an intercollegiate women's volleyball league in the Philippines formed in 2004 . The member teams are from different schools around Metro Manila. (2 hours)
@ Ur Serbis03:00PM@ Ur Serbis
This is a public service program devoted to widening public service of the numerous services offered by the government agencies. Each episode tackles timely issues, presenting the stakeholders’ perspectives. @ Ur Serbis plays a pivotal role as 2009 i... (1 hour)
The Hour of Great Mercy03:00PMThe Hour of Great Mercy
A one-minute prayer every 3 o'clock in the afternoon. (3 minutes)
EZ Shop04:00PMEZ Shop
Interviews are dubbed in English. Classic TV shopping program on TV. (1 hour)
TeleDyaryo05:00PMTeleDyaryo
Teledyaryo is NBN's early evening newscast. It airs Mondays through Fridays at 5:30pm. Anchored by Ms. Angelique Lazo. (30 minutes)
International Documentary05:30PMInternational Documentary
Documentary exploring the culture and heritage of neighboring countries in Asia including Monglia, Uzbekistan, China, and Vietnam. (30 minutes)
TeleDyaryo Sports06:00PMTeleDyaryo Sports
An hour of sports new update aired on a primetime slot on NBN 4. (1 hour)
Congress in Action07:00PMCongress in Action
This is one-hour program hosted by Freddie S. Abando, dealing with the workings of our congress, both the Senate and the House of Representatives. The program objective is to project the “action” of the legislative branch of government, by way of a... (1 hour)
BizNews08:00PMBizNews
Buiness talk show with guests from the private and public sectors. (1 hour)
Let's Play Lotto09:00PMLet's Play Lotto
The Philippine Lotto Draw is a television program in the Philippines. Produced by the Philippine Charity Sweepstakes Office (PCSO) and it is aired on the National Broadcasting Network (NBN) since March 8, 1995. (15 minutes)
TeleDyaryo Final Edition09:15PMTeleDyaryo Final Edition
Teledyaryo is NBN's early evening newscast. It airs Mondays through Fridays at 5:30pm. Anchored by Ms. Angelique Lazo. (45 minutes)
Ikaw at ang Batas10:00PMIkaw at ang Batas
Programa tungkol sa mga halimbawa ng mga kaso at kung ito natugunan ng korte. (10 minutes)
Pilipinas On-Line: Bantay OCW with Susan K.10:10PMPilipinas On-Line: Bantay OCW with Susan K.
A multi-awarded, sector-centered public service & public affairs program dedicated to wide-ranging OFW topics that include migration, human rights, worker's rights and welfare. (1 hour)
Oras ng Himala11:10PMOras ng Himala
Religion program spreading the word of God through television. (1 hour)
Search

NBN 4