Apr 25
HomeLoginBrowseNewsTV SchedulePreferenceHelp
 

Net 25 TV Schedule

MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
TimeTV Program
12:00AM Ang Tamang Daan
Ang Tamang Daan intended to present the teachings of the Bible that will lead people back to the true path of salvation. The program also includes interviews with new converts and playing of CMVs (Christian Music Video). (1 hour)
01:00AM Spoon (replay)
Spoon is NET 25's first cooking and celebrity talk show hosted by the Philippines' well-loved actress and host, Ms. Janice de Belen. (1 hour)
02:00AM Convergence (replay)
Be right in the middle where people, trends and technology meet as host Lisa Docena bring the best and the latest in technology here and in the U.S. (30 minutes)
02:30AM Tribe (replay)
Tribe is an infotainment show that tells the stories of real people, portraits of lives and reflection of the Filipino culture. (30 minutes)
03:00AM Ang Pagbubunyag
This Filipino-language program aims to guide its viewers in examining the doctrines of various religions in light of biblical truth. (1 hour)
04:00AM iBalita (replay)
A 30 to 60-minute news program aired several times a day during weekdays on Net 25. (1 hour)
05:00AM Iglesia Ni Cristo Chronicles
This informative program was launched to give more knowledge to the brethren and non-brethren as well about the origin and historical developments in the Church. (30 minutes)
05:30AM Tribe (replay)
Tribe is an infotainment show that tells the stories of real people, portraits of lives and reflection of the Filipino culture. (1 hour)
06:30AM DW-TV Journal
DWTV Journal presents 30 minutes of news and current affairs. The program brings you the news from Germany, Europe and the world, the latest developments in the world of business and sports. (30 minutes)
07:00AM In Focus
“In Focus” documentaries and reports cover business and science, culture and education, historical and present day events as well as sports and leisure. This wide variety of topics is investigated in depth and presented in an informative format, ma... (30 minutes)
07:30AM euromaxx
DW-TV's new daily magazine show. Seven days a week, 365 days a year, bringing you the latest on lifestyle and entertainment in Europe. (30 minutes)
08:00AM Arts.21
A cultural magazine from a country that exports culture as successfully as it does cars. Culture in Germany today is shaped by the 21st century. Arts.21 continually puts it all in a European and international context. (30 minutes)
08:30AM DW-TV Journal
DWTV Journal presents 30 minutes of news and current affairs. The program brings you the news from Germany, Europe and the world, the latest developments in the world of business and sports. (30 minutes)
09:00AM Tomorrow Today
Exciting, strongly visual and easy to follow, the show aims to reach everyone who is interested in research and development and the latest scientific breakthroughs in Europe. This is definitely not a show for experts only. (30 minutes)
09:30AM drive it!
It's shiny and new, now on DW-TV. drive it!, the magazine all about cars: well told, well shot and well packaged. (30 minutes)
10:00AM iBalita
A 30 to 60-minute news program aired several times a day during weekdays on Net 25. (30 minutes)
10:30AM DW-TV Journal (replay)
DWTV Journal presents 30 minutes of news and current affairs. The program brings you the news from Germany, Europe and the world, the latest developments in the world of business and sports. (30 minutes)
11:00AM Spoon (replay)
Spoon is NET 25's first cooking and celebrity talk show hosted by the Philippines' well-loved actress and host, Ms. Janice de Belen. (1 hour)
12:00PM iBalita (replay)
A 30 to 60-minute news program aired several times a day during weekdays on Net 25. (30 minutes)
12:30PM Convergence
Be right in the middle where people, trends and technology meet as host Lisa Docena bring the best and the latest in technology here and in the U.S. (30 minutes)
01:00PM drive it!
It's shiny and new, now on DW-TV. drive it!, the magazine all about cars: well told, well shot and well packaged. (30 minutes)
01:30PM DW-TV Journal
DWTV Journal presents 30 minutes of news and current affairs. The program brings you the news from Germany, Europe and the world, the latest developments in the world of business and sports. (30 minutes)
02:00PM In Focus
“In Focus” documentaries and reports cover business and science, culture and education, historical and present day events as well as sports and leisure. This wide variety of topics is investigated in depth and presented in an informative format, ma... (30 minutes)
02:30PM euromaxx
DW-TV's new daily magazine show. Seven days a week, 365 days a year, bringing you the latest on lifestyle and entertainment in Europe. (30 minutes)
03:00PM Iglesia Ni Cristo Chronicles
This informative program was launched to give more knowledge to the brethren and non-brethren as well about the origin and historical developments in the Church. (30 minutes)
04:00PM Ang Pagbubunyag
This Filipino-language program aims to guide its viewers in examining the doctrines of various religions in light of biblical truth. (1 hour)
05:00PM Tribe (replay)
Tribe is an infotainment show that tells the stories of real people, portraits of lives and reflection of the Filipino culture. (30 minutes)
05:30PM iBalita
A 30 to 60-minute news program aired several times a day during weekdays on Net 25. (1 hour)
06:30PM Spoon (replay)
Spoon is NET 25's first cooking and celebrity talk show hosted by the Philippines' well-loved actress and host, Ms. Janice de Belen. (1 hour)
07:30PM Tribe
Tribe is an infotainment show that tells the stories of real people, portraits of lives and reflection of the Filipino culture. (30 minutes)
08:00PM Convergence
Be right in the middle where people, trends and technology meet as host Lisa Docena bring the best and the latest in technology here and in the U.S. (30 minutes)
08:30PM World Report
Running Time: 30 minutes
09:00PM Ang Tamang Daan
Ang Tamang Daan intended to present the teachings of the Bible that will lead people back to the true path of salvation. The program also includes interviews with new converts and playing of CMVs (Christian Music Video). (1 hour)
10:00PM Spoon (replay)
Spoon is NET 25's first cooking and celebrity talk show hosted by the Philippines' well-loved actress and host, Ms. Janice de Belen. (1 hour)
11:00PM Tomorrow Today
Exciting, strongly visual and easy to follow, the show aims to reach everyone who is interested in research and development and the latest scientific breakthroughs in Europe. This is definitely not a show for experts only. (30 minutes)
11:30PM DW-TV Journal
DWTV Journal presents 30 minutes of news and current affairs. The program brings you the news from Germany, Europe and the world, the latest developments in the world of business and sports. (30 minutes)
Search