Apr 24
HomeLoginBrowseNewsTV SchedulePreferenceHelp
 

Pinoy Extreme TV Schedule

MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
TimeTV Program
Showbiz Daily Top 512:30AMShowbiz Daily Top 5 (replay)
Daily dose of interesting facts, trivia and anything worth counting in show biz. Hosted by the multi-talented Nikki Bacolod. (30 minutes)
Greatest Games01:00AMGreatest Games (replay)
Replay of PBA Hardcourt action. (2 hours)
Oras ng Himala03:00AMOras ng Himala
Religion program spreading the word of God through television. (1 hour)
04:00AMStop Talk and Listen (replay)
1 hour daily magazine show of the latest showbiz news and happenings. Hosted by Ms. Dolly Ann Carvajal, Mr. Fu, and Maui Taylor. (1 hour)
Greatest Games05:00AMGreatest Games (replay)
Replay of PBA Hardcourt action. (2 hours)
07:00AMMustard Seed
Youthful developmental program, filled with insights for spiritual living. (1 hour)
Celebrity Real Life Stories08:00AMCelebrity Real Life Stories
Daily bio-docu on one featured show biz mover/shaker/icon of the week. (30 minutes)
08:30AMViva Concert
Concerts and special event produced or sponsored by Viva Entertainment. (2 hours)
10:30AMOPMTV
Non-stop Pinoy music videos featuring VIVA artists. (30 minutes)
11:00AMVIVA Sports Presentation
Boxing, billiards, volleyball, pronvincial basketball, and athletics - professional and collegiate sports competitions showcased every afternoon. (2 hours)
01:00PMStop Talk and Listen
1 hour daily magazine show of the latest showbiz news and happenings. Hosted by Ms. Dolly Ann Carvajal, Mr. Fu, and Maui Taylor. (1 hour)
Showbiz Daily Top 502:00PMShowbiz Daily Top 5
Daily dose of interesting facts, trivia and anything worth counting in show biz. Hosted by the multi-talented Nikki Bacolod. (30 minutes)
Greatest Games02:30PMGreatest Games
Replay of PBA Hardcourt action. (2 hours)
04:30PMViva Concert (replay)
Concerts and special event produced or sponsored by Viva Entertainment. (2 hours)
06:30PMStop Talk and Listen (replay)
1 hour daily magazine show of the latest showbiz news and happenings. Hosted by Ms. Dolly Ann Carvajal, Mr. Fu, and Maui Taylor. (1 hour)
Greatest Games07:30PMGreatest Games (replay)
Replay of PBA Hardcourt action. (2 hours)
09:30PMMustard Seed (replay)
Youthful developmental program, filled with insights for spiritual living. (1 hour)
10:30PMPinoy Extreme Movies
Pinoy Extreme Movies: Movies and direct to video releases skewed to the extremes: Extreme Action and Suspense - Mature Themes are prevalent; viewer censorship discretion is advised. (2 hours)
Search

Pinoy Extreme