Apr 20
HomeLoginBrowseNewsTV SchedulePreferenceHelp
 

Star World Philippines TV Schedule

MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
TimeTV Program
12:00AMMy Wife and Kids (replay)
Michael Kyle is a man on a tragically funny quest for the perfect "traditional" family while his wife searches for her own path in life. (1 hour)
01:00AM8 Simple Rules (replay)
8 Simple Rules (originally known as 8 Simple Rules for Dating My Teenage Daughter) was an American television sitcom that aired on ABC, starring television veterans John Ritter and Katey Sagal. (1 hour)
02:00AMMy Name Is Earl (replay)
After winning the lottery, a dim, small-time crook plagued by bad luck starts believing in karma and tries to rectify all the bad things he's done in his life. (1 hour)
03:00AMHope & Faith (replay)
When Faith, a soap opera diva, is killed off her show, she flees the tabloids by moving to the suburbs with her sister Hope's family. (1 hour)
04:00AMScrubs (replay)
In the unreal world of Sacred Heart Hospital, intern John "J.D" Dorian learns the ways of medicine, friendship and life. (1 hour)
05:00AMTNA Xplosion (replay)
TNA Xplosion is the Syndicated Show of TNA Wrestling.Featuring Highlights and Matches from TNA as well as Interviews. Hosted by Jeromy Borash. (1 hour)
06:00AMWhat About Brian (replay)
Brian is a super guy, but as his friends pair off and get married, he has stayed single. Is it because the dating scene is so complicated these days, or because his standards are too high? (1 hour)
07:00AMPopparazzi (replay)
Popparazzi brings you the latest entertainment news, gossips and music videos. (1 hour)
08:00AMThe Rock Show (replay)
This show comes jam-packed with chart topping rock music, featuring your newest favourites. (30 minutes)
08:30AMFlava (replay)
Tune into the very best in urban soul and R'n'B tunes from around the globe. (30 minutes)
09:00AMTravel Asia and Beyond
Travel Asia takes the viewer on an exotic journey through some of the most fascinating regions on earth. (30 minutes)
09:30AMBusiness Week Asia
Co-produced by Factbased Communications, Business Week Asia delivers news and updates on the Asian market every week. (30 minutes)
The Bold and the Beautiful10:00AMThe Bold and the Beautiful (replay)
A daytime soap opera about two families entwined through personal relationships and through their activities in the glamorous world of fashion in Los Angeles. (2 hours)
The Ellen DeGeneres Show12:00PMThe Ellen DeGeneres Show (replay)
A mix of celebrity interviews, musical performers, audience participation games, and segments spotlighting real people with extraordinary stories and talents, hosted by comedienne Ellen DeGeneres. (1 hour)
01:00PMMy Wife and Kids (replay)
Michael Kyle is a man on a tragically funny quest for the perfect "traditional" family while his wife searches for her own path in life. (1 hour)
02:00PM8 Simple Rules (replay)
8 Simple Rules (originally known as 8 Simple Rules for Dating My Teenage Daughter) was an American television sitcom that aired on ABC, starring television veterans John Ritter and Katey Sagal. (1 hour)
03:00PMMy Name Is Earl (replay)
After winning the lottery, a dim, small-time crook plagued by bad luck starts believing in karma and tries to rectify all the bad things he's done in his life. (1 hour)
04:00PMHope & Faith (replay)
When Faith, a soap opera diva, is killed off her show, she flees the tabloids by moving to the suburbs with her sister Hope's family. (1 hour)
05:00PMScrubs (replay)
In the unreal world of Sacred Heart Hospital, intern John "J.D" Dorian learns the ways of medicine, friendship and life. (1 hour)
06:00PMAre You Smarter Than a Fifth Grader? (replay)
A quiz show that features adult contestants and questions directly from the textbooks of first through fifth graders. (1 hour)
07:00PMUgly Betty
Adapted from the popular Telemundo Spanish language TV network show, "Betty La Fea," drama features an unattractive but cheerful and efficient secretary at a fashion magazine who falls for her handsome boss. (1 hour)
08:00PMSunday Night at the Movie
This is the only movie block for Star World shown every Sunday Night (2 hours)
09:30PMMy Wife and Kids (replay)
Michael Kyle is a man on a tragically funny quest for the perfect "traditional" family while his wife searches for her own path in life. (30 minutes)
10:00PMMonk
Adrian Monk is a brilliant San Francisco detective, whose obsessive compulsive disorder just happens to get in the way. (1 hour)
11:00PMWhat About Brian (replay)
Brian is a super guy, but as his friends pair off and get married, he has stayed single. Is it because the dating scene is so complicated these days, or because his standards are too high? (1 hour)
Search