Apr 21
HomeLoginBrowseNewsTV SchedulePreferenceHelp
 

Velvet TV Schedule

MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
TimeTV Program
12:00AME! News Weekend
A wrap-up of the week's most important entertainment news. (1 hour)
01:00AMDirt (replay)
A tabloid editor and her photographer try to make their way in the world of celebrity journalism. (1 hour)
02:00AMHuff (replay)
Psychiatrist Craig Huffstodt (Azaria) experiences his own midlife crisis. (1 hour)
03:00AMBeautiful People (replay)
An academically gifted teen, her model-beautiful older sister and their newly single mother leave small town New Mexico in search of a new life in New York City. (1 hour)
04:00AMThree Moons Over Milford (replay)
A quirky drama set in a small East Coast town that's dealing with the imminent global threat of a comet racing towards earth. The residents take it upon themselves to live as if every moment is their last and enjoy life. (1 hour)
Good Morning America07:00AMGood Morning America (replay)
ABC's durable early-morning series mixes news, interviews, entertainment and lifestyle features. (1 hour)
Extreme Makeover: Home Edition08:00AMExtreme Makeover: Home Edition (replay)
A family that has faced hardship has their dilapidated house completely rebuilt while they are away on vacation for a week. (1 hour)
09:00AMCelebrity Fit Club (replay)
Eight celebrities, divided into teams of four men and four women, compete to lose weight and get in shape through both physical and motivational exercises. (1 hour)
10:00AMAmerican Princess (replay)
Reality show that mixes elements of "Cinderella" and "My Fair Lady" as a group of ordinary American women is sent to England for a sort of royalty boot camp. (1 hour)
11:00AMI Want To Be a Hilton (replay)
Kathy Hilton, onetime actress and mother of Paris, the pampered star of hit reality-sitcom The Simple Life, will star in a new reality-competition series called I Want To Be a Hilton. (1 hour)
12:00PMAmerica's Next Top Model
Reality series in which 8 selected modeling contestants will be chosen to live together and compete in weekly tasks for the grand prize of a modeling contract with a modeling agency. The second season will feature 12 new contestants. (1 hour)
01:00PMSay No To the Knife (replay)
Say No To The Knife tries to convince people who are dead set on having cosmetic surgery that there are other ways to enhance their looks. (1 hour)
02:00PMThree Moons Over Milford (replay)
A quirky drama set in a small East Coast town that's dealing with the imminent global threat of a comet racing towards earth. The residents take it upon themselves to live as if every moment is their last and enjoy life. (1 hour)
03:00PME! News Weekend (replay)
A wrap-up of the week's most important entertainment news. (1 hour)
06:00PMAmerica's Next Top Model (replay)
Reality series in which 8 selected modeling contestants will be chosen to live together and compete in weekly tasks for the grand prize of a modeling contract with a modeling agency. The second season will feature 12 new contestants. (1 hour)
07:00PMCelebrity RSVP
This half-hour special follows a world-renowned event planner and their team as they produce the opening party for the international art show "Art Basel" in Miami Beach. Celebrity RSVP is produced by A Great Event Entertainment, Inc. (30 minutes)
07:30PMSunset Tan
A look at the lives and loves of employees and clients of a Los Angeles tanning salon. (30 minutes)
Good Morning America08:00PMGood Morning America
ABC's durable early-morning series mixes news, interviews, entertainment and lifestyle features. (2 hours)
10:00PMSo You Think You Can Dance
Dance competition series which determines the best dancing individual over 12 grueling weeks. (1 hour)
11:00PMThe Best Years
Samantha Best has been shuffled and tossed through foster homes throughout her entire life and now she has been accepted to a prestigious college in Massachusetts for four years. She has to learn to deal with college life, friends, and new loves. (1 hour)
Search